Nieuwerkerks Vrouwenkoor

Contact

Als je interesse hebt om het Nieuwerkerks Vrouwenkoor te boeken voor een bepaalde gelegenheid, vul dan het formulier voor een optreden in. We nemen dan contact op te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Als het je leuk lijkt om bij het Nieuwerkerks Vrouwenkoor te komen zingen, ben je welkom om een keer op een repetitie te komen kijken. En meteen mee te zingen natuurlijk! Onze richtlijn voor toelating is: je bent jonger dan 60 óf je hebt flink wat zangervaring en kunt goed zingen. De toetsing wordt uitgevoerd door onze dirigent, hij bepaalt dan ook meteen welke stempartij het best bij je past.

Het is niet echt noodzakelijk om ons van te voren van je komst op de hoogte te stellen, maar het is natuurlijk wel handig als we weten dat er iemand komt proefzingen, we kunnen dan zorgen dat er muziek voor je klaar ligt, zodat je meteen aan de slag kunt. Als je belangstelling hebt, kun je je aanmelden via het formulier proefzingen.

Voor alle losse eindjes die nu nog niet aan de orde zijn geweest, en waarover je toch graag met ons van gedachten zou wisselen, is er natuurlijk altijd de beproefde methode van de email beschikbaar.
© copyright 2002-2018 Nieuwerkerks Vrouwenkoor